Ladies night: make up and fashion (let op: betaal slechts nadat je met ons hebt afgestemd over de datum en groepsgrootte)

Let op: de prijs van 35 Euro is per persoon! In de prijs is reeds een korting verwerkt. Aanvullende kortingen, bijvoorbeeld met een kortingscoupon zijn niet van toepassing. Minimale groepsgrootte is 4 personen. 

 

Voor wie is de ladies night? Voor alle meiden en vrouwen die het leuk vinden om er mooi uit te zien.

Wat kun je verwachten?

Een gezellige avond of een ander dagdeel (in overleg) met:

Workshop make up met persoonlijk advies van Nicolette van Let’s visagie. Je zult er stralend uitzien!

Presentatie van de nieuwe KIZA fashion collectie. Nadia van KIZA fashion laat je persoonlijk haar nieuwste creaties zien, die je samen met de make up kunt uitproberen. 

Gratis uitzoeken van producten uit de KIZA collectie t.w.v. € 10,- en de mogelijkheid om andere producten van KIZA te kopen.

Mogelijkheid om make up producten van Golden Rose te kopen.

Gratis hapje en drankje.

 

Waar?

In Zwolle (Let’s Visagie) of Nijverdal (KIZA). In overleg kunnen we bij jou op locatie komen. In dat geval zullen we reiskosten in rekening brengen.

Wanneer?

We spreken samen met jou en je groep af wat het beste past. Wil je het bijvoorbeeld op een zaterdagmiddag, zodat je erna gezellig uit kunt, dan valt dat te regelen.

 

Kijk ook op: lets-visagie.nl

 

Bel voor het reserveren met Nicolette van Let's Visagie, de partner waarmee we samenwerken. Haar telefoonnummer: 06-42098978

Voor snel contact: stuur een Whatsapp berichtje.

 

 

Ladies night: make up and fashion
€ 50,00

€ 35,00

  • Beschikbaar /Available / Disponible